Ulleres progressives

per mirar-se el món de prop, però amb la distància necessària…

Exercicis

2 comentaris

Exercicis a lliurar un cop tornats de vacances de Totsants.
1. Educació cívica / Treball de camp (difícil): sortiu al carrer i busqueu una persona que asseguri (i resulti creïble) que el proper 4 de desembre votarà en funció d’allò que proposin els programes electorals. Entrevisteu-la.
2. Economia / Treball de camp (molt difícil): aneu a fer la compra setmanal a una gran superfície en hora punta un dia de pont i, un cop a casa, redacteu una llista amb deu avantatges creïbles de la societat de consum.
3. Educació cívica / Treball d’anàlisi (molt fàcil): llegiu de manera analítica el codi de relacions laborals i identifiqueu com a mínim 30 normes que s’incompleixin amb molta freqüència sense que ningú (ni interessats ni el Govern) ho denunciïn. Repetiu l’exercici amb qualsevol altra llei (tria lliure).
4. (A lliurar el 28/11) Educació cívica / Treball de recerca i anàlisi (molt difícil): compareu els programes electorals de la vostra par­ròquia i identifiqueu cinc diferències significatives, creïbles i aplicables entre els programes de les diferents candidatures.
5. Economia / Treball de camp (molt difícil): busqueu un treballador privat que defensi els funcionaris i un funcionari autocrític. Manteniu-hi una llarga conversa.
6. Comunicació / Treball de camp (difícil): durant una setmana, abans d’anar a dormir, seleccioneu el canal 33. Un cop engegueu la tele el dia següent, argumenteu sòlidament per què canvieu de canal.
7. Treball de reflexió: treure conclusions de tot plegat.

Publicat originalment a la columna d’opinió La Seca, la Meca i… de la contraportada del Diari d’Andorra el 2 de novembre del 2011

Anuncis

2 thoughts on “Exercicis

  1. Molt bona Yvan!
    Faré només l’exercici 7 si et sembla bé.
    Una abraçada pels 3!

  2. @Gilius Black
    Cap problema. Ara bé, la nota es ressentirà… 😉 Una abraçada guapos!!!

Participa! Comenta el post!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s